Computherm WiFi szobatermosztátok

Az intelligens hőmérséklet-szabályozó használata a modern társadalomban nagyon elterjedt, képes érzékelni a beltéri hőmérsékletet és beállítani a hőmérséklet-összehasonlítást, hogy elérje az emberek által kívánt hőmérsékletet, javítsa a mindennapi élet kényelmét és boldogságát.

Mire kell tehát figyelni a termosztát felszerelésekor?

1. Beépítési magasság: A termosztátot általában a falra szerelik fel a talajtól 1,4 méter felett,  kerülni kell a bútorokat és egyéb tárgyakat, hogy pontosabban érzékelhető legyen a belső hőmérséklet. Ha gyerekek vannak a lakásban, a termosztát a gyermek magasságának megfelelően is elhelyezhető, nehogy a gyerekek véletlenül hozzáérjenek.

2. Telepítési hely: A termosztát felszerelésekor ügyeljen arra, hogy ne jól szellőző helyre, például ajtókba és ablakokba helyezze, ne szerelje sarkokba vagy árnyékolt helyre, és ne szerelje fel a hőforrás közelébe, de kerülje a közvetlen napsütés, különben ez befolyásolja a hőmérséklet-érzékelés pontosságát.

3. Bekötés és helyzetfoglalás: a legtöbb vezetékes termosztátot általában 220 V-os tápfeszültségre kell csatlakoztatni, nagyon szükséges előre beépíteni a vezetéket, és a szoba díszítésekor meg kell tervezni a termosztát telepítésének helyét, hogy az általános szépség a helyiség nem sérül meg, és a későbbi karbantartás kényelmesebb lesz.

4. Telepítéskor: szigorúan a használati utasításnak megfelelően kell üzemeltetni, és a felesleges veszteségek elkerülése érdekében szakszerelőket lehet kérni a telepítésére.

14 termék
 
A Computherm WiFi szobatermosztátok egy modern és innovatív megoldást jelentenek az otthoni fűtés szabályozására. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy okostelefonod vagy táblagéped segítségével távolról is vezérelhesd a lakás hőmérsékletét. Vezetékes termosztátok süllyesztett kivitelűek, ami azt jelenti, hogy diszkréten, szinte észrevétlenül illeszkednek a falba. A Computherm WiFi szobatermosztátok rádiófrekvenciás technológiával is működnek, így könnyen kommunikálnak a fűtési rendszerrel anélkül, hogy kábeleket kellene húznod. Ezáltal nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de egyszerű telepítést is lehetővé tesznek. Azok, akik több körös fűtési rendszerrel rendelkeznek, azok számára a Computherm WiFi szobatermosztátok különösen hasznosak lehetnek, mivel több zóna külön-külön szabályozható velük egy zónavezérlő segítségével. Ez segít optimalizálni a fűtési rendszer működését és pénzt takarít meg a számlákon. Az egyedi tervezésű fain coolokat vezérlő szobatermosztátok hatékonyan működnek és stílusos kiegészítőként is funkcionálnak a lakásban. A modern és letisztult designnak köszönhetően ezek a készülékek bármilyen enteriőrbe könnyedén illeszkednek. A Computherm WiFi szobatermosztátok elektromos fűtési rendszerekhez is lettek tervezve, így ideális választás lehet azok számára, akiket ez a fűtési módszer szolgál otthonuk melegítésére. Az egyedi applikáció segítségével könnyedén vezérelheted a szobatermosztátokat bárhol is legyél. Állítsd be a kívánt hőmérsékletet, programozd az időzítőt vagy ellenőrizd a fűtési rendszer állapotát akár az ágyadból is vagy a világ bármely pontjáról. Összességében a Computherm WiFi szobatermosztátok egy modern és praktikus megoldást jelentenek az otthoni fűtés szabályozására. Kombinálják a legújabb technológiát a stílusos designnal, hogy mindenki számára kényelmesebbé tegyék a mindennapokat.
SSL Certificate